Sivut

1. lokakuuta 2012

Mix up

Miulla on nyt paljon sekalaisia kuvia jotka haluan jakaa teidät pienen tarinan kanssa! Tämmöstä on tapahtunu viimeaikoina.

Olin valokuvamallina
Tosiaan, hakiessani opiskelijakorttia koulumme opiskelijakunnan toimistosta, eräs nuori nainen kysyi, olisiko minulla kiinnostusta osallistua koulun esitteeseen tulevien kuvien kuvaamiseen. Suostuin ilman muuta, oon aina haaveillu siitä että pääsisin kuvattavaksi! Jätin naiselle yhteystietoni, ja kuvauksen suorittava valokuvaaja otti minnuun yhteyttä. He olivat katsoneet fb-profiilikuviani (stalkkerit), ja valinneet sieltä seuraavan otoksen:
Heidän mielestään kuvassa oli kuulema "oikeanlainen meininki", tarkoitus oli kuulema, että näytän eksyneeltä ja hiukan hömelöltä uudelta opiskelijalta. Tyylinä oli "hipsteri-rokkari-säläsälä", whatever it means, kuva kuulema inspiroi. Päähäni sain kuvauksiin optikolta lainatut "nörttilasit", eli ne perus Raybanin Wayfarer-mallin linssittömät kehykset. Yritin hakea kuvaan sitä haluttua tyyliä, ja tältä mie onnistuin näyttämään:


Näytin kivalta
Tää on ehkä miun onnistunein asukokonaisuus viimeajoilta. Sain vihdoin ja viimein jopa sisäänajettua nuo jalassani olevat ballerinat, jotka on ostettu 2010 Liettuasta. Haloo.. Tykkäsin kovasti tästä asusta.
Neuletakki Gina Tricot/raitapaita JC/farkut Cubus/huivi unknown lähde/kengät Liettuasta

Värjäsin hiukset
Mennä päräytin ja värjäsin sitte hiukseni. Ei, en oranssiksi, vaan ruskeaksi. Tai jos tarkkoja ollaan, niin karamellin ruskeiksi. Oranssi väri paistaa vielä aika paljon läpi, mutta tarkoitus on värjätä kuukauden kuluttua hiukset uudestaan, jotta punaisuutta saisi hiukan enemmän piiloon. En kyllä kadu päätöstä, nyt miun on paljon helpompi hallita tuota tyvikasvun pukkaamista, hiuksien väri ei haalistu aivan samalla tavalla, ja mikä tärkeintä - vaihtelu virkistää! Sanotaanko näin, että vaihdos alkoi aika pehmeästi. Tarkoitus on laittaa vielä vaaleita raitoja sekaan :-) Meikätyttö suunnitteli menevänsä kampaajalle leikkuuttamaan tätä mallia hiukan toisenlaiseksi, eli otsis tekee takaisintuleman nipsnaps!

Ostin korupuun
Mutustelin jo ajatusta siitä, että korut ois kiva saada jotenkin näyttävämmin esille, ja ratkaisu ongelmaan löytyi Jyskistä. Laitoin rakkaimmat koruni puuhun, ja miusta se näyttää tosi kivalta!
Uusin yksilö Lilja&Lykke-korusarjasta, sain sen myöhäisenä synttärilahjana. Rakastan tuota ruskean nahkanauhan päässä killuvaa sulka-helmi-kivihärpäkettä. Korusarjaa myydään  Hakaniemen, Helsingin, Jyväskylän, Joensuun, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Mikkelin, Porin, Porvoon, Tampereen ja Turun Sokoksilla.

Tämä päivä, jota maanantaiksikin kutsutaan
Tänään oli laiska-pyykinpesu-löhöily-maanantai. Kävin paikallisen vapaapalokunnan harjoituksissa, ja tykkäsin ihan tolkuttomasti. En mie vaan osaa olla ilman palokuntatoimintaa. Mie oon nyt kai sitten Tirilän VPK:n uusi jäsen? Olin ihan täpinöissäni, kun pääsin hiki päässä äheltämään tikasselvitystä ja savusukeltamaan pimeään tilaan. Tätä mie oon kaivannu elämääni.

Lopun kiva fiiliskuva
Tämä kyseinen otos on otettu tasan tarkalleen viis kuukautta sitten, eli toukokuun ensimmäinen päivä, eli 1.5. Kuvanottohetkellä olin iloinen. Koulu oli loppu, kesä teki tuloaan ja olin yhden parhaimman ystäväni seurassa Kontiolahden satamassa. Olin täysin tiedoton siitä, mihin syksy miut heittäisi. Ei ollut vielä tietoakaan pääsykokeista, ei stressiä, oli vaan sellainen mukavan seesteinen ja tasainen aikakausi. Minne tää aika juoksee, nyt on jo lokakuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti